top of page

Nu te koop: De nieuwste Velo de Ville 6TY met compacte maar toch sterke Fazua motor.


Met de op het eerste gezicht amper zichtbare aandrijving overtuigt de 6TY met name door zijn stijl. Urban en gereduceerd tot de essentie biedt deze bike een heleboel individualiseringsmogelijkheden, zoals 30 verschillende kleuren; als heren- of damesmodel en met verschillende accessoires


De serie Urban Mobility is gemaakt voor het leven in de stad. Elegantie en power zorgen voor rijplezier en maken het dagelijks leven een stuk makkelijker. Er zijn verschillende framevormen mogelijk en de componenten kunnen zelf worden gekozen.


Het Fazua Ride 60 aandrijfsysteem biedt een koppel van 60Nm. Deze fiets kan zelfs zonder ondersteuning perfect door de stad cruisen zonder trapweerstand. De strakke cockpit stelt rijplezier centraal en zorgt ervoor dat de bediening bijzaak wordt. Via de Ring Control kies je de gewenste rijmodus. De LED Hub in de bovenbuis toont het gekozen niveau en geeft via gekleurde leds de laadstatus aan. Voor het gebruik van de smartphone is een SP Connect-interface in de stuurpen geïntegreerd en is het opladen via USB-C mogelijk. Maak eenvoudig verbinding met je door Fazua aangedreven eBike en verander je smartphone in een krachtig dashboard met navigatie, systeemgegevens en bedieningselementen.





























Comments


Recent Posts
Archive
bottom of page