Nieuws & Evenementen

8 Mar 2019

📣BREAKING NEWS📣
Na maandenlange stilte wordt het wachten eindelijk beloond. In het grootste geheim heeft Ad van Empel de afgelopen maanden de stoute schoenen aangetrokken om een nieuwe serie Empella fietsen te ontwerpen in samenwerking met Studio antigif.

 
Met trots presenteren wij op 9 maart a.s. het nieuwe Empella Carbon racefietsen programma met de nieuwe Empella modellen ‘Silver Fox’ & ‘Carbon Fire’. De serie bestaat uit race, gravel, cross en vakantiefietsen. Ze zijn voorzien van de nieuwste features en kleuren. 


Bent u benieuwd? Kom dan...

5 Jul 2018

We kregen een foto binnen van Milou van Empel vanuit Denemarken. Ze schreef dat de Erpse Wilma van de Crommenacker bij haar aan was komen waaien op de fiets. Of dat leuk was voor in de Erpse Krant? Ja hoor. Keileuk. Maar eh … dat riep tegelijkertijd natuurlijk ook wat vragen op.

Eerst even dat verhaal over Wilma. Hoe zat dat nu precies?

Wilma was bij Empella om haar fiets te laten controleren voor vertrek naar Kopenhagen. Toen vertelde Ad van Empel haar, dat ik, zijn dochter in Kopenhagen woon en misschien nog wel wat tips voor haar had. Mijn pa...

In oktober van dit jaar gaan Nico en Harriët van Diemen, beiden arts in het Bernhoven ziekenhuis, de Africa Classic fietsen om geld op te halen voor Armref Nederland.

Het echtpaar gaat een 6-daagse fietstocht van 400 km door Tanzania maken op mountainbikes, ter beschikking gesteld door Empella Fietsen uit Erp. Amref Nederland, met het Ministerie van Buitenlandse Zaken als strategische partner, richt zich met name op de gezondheidszorg en ontwikkeling van jonge vrouwen in Afrika. ‘Amref Flying Doctors wil dat een goede gezondheid voor alle Afri...

Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon