top of page

Empella Verhuisd!


De brand die 12 januari plaatsvond was voor team Empella een grote schok, maar de energie is weer helemaal terug. Vanaf woensdag 1 maart gaan wij onze activiteiten weer voortzetten in onze nieuwe vestiging in het voormalige Goossens-pand aan de Kerkstraat 23 in Erp.

Het voormalig pand in Uden was door de brand teveel beschadigd om daar dit seizoen nog open te gaan. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een andere locatie. Zoals te zien is, is er nog wel even wat werk aan de winkel. De nieuwe fietsenzaak neemt in totaal zo’n 1.550 m2 in beslag; meer dan het dubbele als in Uden.

Deze week wordt er met man en macht gewerkt in het pand. Woensdag 1 maart willen we weer opengaan, nog niet alles zal dan klaar zijn maar dan kunnen we in ieder geval onze klanten weer vooruit helpen. Het zal nog een paar weken duren voordat echt alles klaar is. De voorraad moet weer helemaal aangevuld worden en er zullen wat nieuwe merken bij komen, want daar hebben we nu extra ruimte voor.

Vanaf 1 maart zien we jullie graag terug in onze nieuwe winkel!

Team Empella 🚲 Ad van Empel


Recent Posts
Archive
bottom of page