top of page

EMPELLA SILVER FOX

📣BREAKING NEWS📣 Na maandenlange stilte wordt het wachten eindelijk beloond. In het grootste geheim heeft Ad van Empel de afgelopen maanden de stoute schoenen aangetrokken om een nieuwe serie Empella fietsen te ontwerpen in samenwerking met Studio antigif.

Met trots presenteren wij op 9 maart a.s. het nieuwe Empella Carbon racefietsen programma met de nieuwe Empella modellen ‘Silver Fox’ & ‘Carbon Fire’. De serie bestaat uit race, gravel, cross en vakantiefietsen. Ze zijn voorzien van de nieuwste features en kleuren.

Bent u benieuwd? Kom dan zaterdagmiddag 9 maart naar onze winkel in Erp! Onder het genot van een hapje en een drankje informeren wij u over de veelzijdige mogelijkheden van onze nieuwe fietsen.

Graag tot ziens!


Recent Posts
Archive
bottom of page