EMPELLA SILVER FOX

📣BREAKING NEWS📣
Na maandenlange stilte wordt het wachten eindelijk beloond. In het grootste geheim heeft Ad van Empel de afgelopen maanden de stoute schoenen aangetrokken om een nieuwe serie Empella fietsen te ontwerpen in samenwerking met Studio antigif.

 
Met trots presenteren wij op 9 maart a.s. het nieuwe Empella Carbon racefietsen programma met de nieuwe Empella modellen ‘Silver Fox’ & ‘Carbon Fire’. De serie bestaat uit race, gravel, cross en vakantiefietsen. Ze zijn voorzien van de nieuwste features en kleuren. 


Bent u benieuwd? Kom dan zaterdagmiddag 9 maart naar onze winkel in Erp! Onder het genot van een hapje en een drankje informeren wij u over de veelzijdige mogelijkheden van onze nieuwe fietsen. 


Graag tot ziens!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

March 8, 2019

March 30, 2018

February 24, 2017

January 12, 2017

Please reload

Archive
Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon