top of page

Openen dagen bij Empella Fietsen na pittig jaar


ERP | Empella Fietsen houdt op zaterdag 28 en zondag 29 oktober open dag. "Mensen krijgen twee dagen lang een preview van wat er in 2018 aan zit te komen op fietsgebied."

De winkel in Erp is klaar. Klaar voor het nieuwe seizoen. Met twee verdiepingen met fietsen; van innovatieve stadsfietsen tot racefietsen in elke prijsklasse en van praktische familiefietsen tot kleurrijke bakfietsen. "De collectie zoals we die nu hebben, is echt tof", zegt Ad van Empel. Eindelijk, zo zie je hem denken. Want het afgelopen jaar was pittig. Begin dit jaar werd de winkel in Uden getroffen door een brand. Op 1 maart heropende hij zijn zaak in Erp, puur om zijn klanten te kunnen blijven bedienen. Maar al die tijd tot nu werd er in de zaak nog gebouwd. Met de Open Dagen sluit hij een hoofdstuk af: "Ik ben ontzettend blij dat klanten begrip hebben gehad voor de ongemakken waar wij soms voor stonden en dat ze ons trouw zijn gebleven. Het is nu tijd om weer volle bak vooruit te kijken. Te beginnen met dit weekend."

Trends Empella pakt flink uit dit weekend. "Wij willen laten zien wat de trends voor het nieuwe jaar zijn. Boven pakken we groot uit met Velo de Ville, een Duits merk met fietsen die je helemaal naar je eigen voorkeuren samen kunt stellen; zoals wij dat vroeger zelf ook deden. Een van de eerste merken bovendien dat voor haar elektrische fietsen de accu in het frame heeft verwerkt. De motor is ook nog eens veel stiller." Ook Trek, waarvan Empella een van de premium dealers is, lanceert in het nieuwe jaar een compleet nieuwe lijn elektrische fietsen. Dit weekend zijn die modellen al in Erp te zien; voor het eerst in deze regio. "We hebben met ISY een lijn compacte fietsen die rijden als een grote fiets; met dikkere banden bijvoorbeeld, zodat je je daarop helemaal op je gemak voelt. BSP komt met prachtige nieuwe stadsfietsen. We hebben met het merk Tern een extra merk aan dat segment toegevoegd waar ik een hoge pet van op heb. En datzelfde geldt voor Dolly: fietsen met een kleurrijke kunststof bak. Praktisch en stoer."

Expositie en wijnproeverij Zaterdag 28 en zondag 29 oktober staan helemaal in het teken van 2018. De open dagen zijn van 11.00 tot 17.00 uur. Op beide dagen is er bovendien een expositie van de Udense kunstenaar Pim Rosier, die foto's exposeert onder het thema 'Verroest, een fiets'. Op zondagmorgen is er bovendien een wijnproeverij.


Recent Posts
Archive
bottom of page